Projekt: 2023-1-HU01-KA122-VET-000118783 – Szakmai fejlődésünk támogatásáért

Megvalósult: 2023.10.08- 10.14 között Olaszországban, Gradoban

Partner: Marco Polo G.E.I.E

Projekt témája: Kínálat kialakítás tanulmányozása a COVID után az olasz vendéglátó üzletekben és a Mediterrán Diéta tanulmányozása, mentes étkezés, egészséges táplálkozás és beépítése a vendéglátós képzésekbe
A projekt célja: Az intézmény gyakorlatában jelenjenek meg olyan új elemek (Mediterrán-diéta megismerése, gluténmentes, laktózmentes és cukormentes táplálkozás a vendéglátásban, kínálattervezés különböző üzlettípusokban a mai kor kihívásainak megfelelően), amik eddig nem voltak jellemzők, vagy nem ismerték oktatóink. A diákok oktatásának minősége javuljon, oktatóink motiváltabbak legyenek. A megszerzett ismereteket kapcsolják össze a szakmai elvárásokkal, ahogyan a munkaprogramban ezt részleteztük. Az orientációs évfolyamunkban a diákok számára új módszereket és szemléletet tudjunk biztosítani a pályaorientáció terén. A nemzetköziesítéssel új innovációs tevékenység indulhat el, melyben oktatóink és diákjaink jobb és nagyobb rálátást kapnak a külföldi szakmai elvárásokra és az innovációt megismerik. A szakmai oktatás felfrissítése a cél, minden oktató bevonásával, amiből a diákjaink profitálnak és ezáltal az iskola vonzóbb lesz a későbbi pályaválasztók, iskolaválasztók számára.

Munkaprogram

Jelentkezés

Lezajlott

programok

Letölthető ITT:

Grado bemutató (1).pptx

Megszakítás