Történetünk

Az intézmény 1994-ben jött létre, Schiff Ágnes alapító hívta életre. A szakképzés 1991-ben egy magánlakáson indult el „Ági néni divatiskolája” néven, öt tanulóval. A következő évben a tanuló létszám növekedése és az oktatás országos struktúrájának megváltozása következtében a magántanítás intézményes keretek között, ARANYTŰ SZAKISKOLA néven folytatódott. Az 1994/1995-ös tanévben az intézmény már olyan ismertségnek örvendett, hogy a jelentkezõk száma meghaladta az 50 főt. Ma már államilag is elismert iskolává nőtte ki magát, szakiskolából pedig 2013. szeptemberétől Pentelei Molnár János Szakképző Iskolává alakult!

2003. szeptember 1-jétől az egyéni fenntartású iskola alapítványi fenntartásúvá vált. A NEBULÓ XXI. ALAPÍTVÁNY AZ ÖRÖMTELI TANULÁSÉRT munkáját az állam kiemelten közhasznú tevékenységgé nyilvánította.

Intézményünk kicsi, családias műhelyiskola. Valljuk, hogy tanulóink meglévõ adottságait türelmes, toleráns, rugalmas szocializációs keretben, a sikerélmény biztosításával felszínre tudjuk hozni.